[SUSPESA] MARXA A PEU AL TORRELLÓ D'ALMASSORA 2020

COMUNICAT OFICIAL

Davant la situació actual de desenvolupament del COVID-19 i compartint plenament les recomanacions del Ministeri de Sanitat, ens veiem en l'obligació moral de suspendre definitivament per a aquest any 2020 la celebració de la Marxa a Peu al Torrelló d'Almassora. 

Entenent que la salut de les persones participants i de les seues famílies per a nosaltres com a club d'atletisme és fonamental, així com no comprometre en una situació no desitjada als nostres col·laboradors CaixAlmassora, Televisió d'Almassora i Ajuntament d'Almassora.

Donant les gràcies i esperant la seua comprensió, els saluda atentament, Julián Medina; President del Club d'Atletisme La Panderola d'Almassora.
Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris

  1. Esta publicación es buena, me gusta mucho esta publicación. También te gustará.
    Si desea obtener un nuevo teléfono inteligente, puede visitar nuestro sitio. Aquí encontrará los últimos modelos de teléfonos inteligentes. Así que visítanos ahora sin demora.

    ResponElimina
  2. Esta publicación es buena, me gusta mucho esta publicación. También te gustará.
    Si desea obtener un nuevo teléfono inteligente, puede visitar nuestro sitio. Aquí encontrará los últimos modelos de teléfonos inteligentes. Así que visítanos ahora sin demora. https://kymovil.com/movil-rugerizado/

    ResponElimina